Sanayoga-träning

Nu kan du träna Sanayoga med oss!

Sanayoga är en yogaform som skapats av Hanna Larsson vid Sana yoga och näringscenter i Jönköping. Hanna har arbetat inom träning och hälsa i över 25 år och har en lång erfarenhet av yoga. Hon har tagit fram denna yogaform för att stärka våra västerländska kroppar på rätt sätt.

Sana betyder sund och förnuftig.

När du tränar Sanayoga stärker du din kropp inifrån och ut. Du blir medveten om dina obalanser och svagheter och kan på så sätt stärka dem. Du blir ju aldrig starkare än din svagaste länk!

Yogan handlar till stor del om närvaro, att vara här och nu. Det är något vi alla behöver mer av i vår stressade vardag! 

Under våra yogapass lägger vi stor vikt vid att du

  • Lyssnar till din kropps signaler.

  • Lär dig om kroppens anatomi och lär dig röra dig därefter.

  • Letar efter svaga muskler och stärker dem.

  • Får balans mellan kroppens fram- och baksida.

  • Stabiliserar leder och ligament.

  • Skapar balans mellan rörlighet och styrka.

På våra yogapass övar du alltså balans, styrka, rörlighet och andning samtidigt som du stressar av. Detta kan leda till att du får en bättre kroppshållning, bättre kroppsmedvetenhet, blir smidigare, får bättre koordination, får ökat mentalt fokus och kan på så vis prestera mer.

Sanayogan fungerar utmärkt som den enda träningsformen eller som ett komplement till annan. Den kan göra det lättare för dig att prestera bättre eller att du håller dig skadefri i andra idrotter.

Vi yogar i små grupper och vi kommer att vara inomhus i våra lokaler i Villa Svea (sommartid flyttar vi ut i vår härliga stadspark när vädret tillåter)

Vi har olika upplägg:

Klippkort:

Vi har 10-kort och 20-kort att välja på. Du bokar ditt pass i mån av plats (de med fast plats har förtur)

Ett klippkort gäller under ett års tid och är personligt.

Du bokar ditt pass här på hemsidan senast två timmar före passet och avbokar senast fyra timmar innan. (Ej avbokat pass debiteras)

Pris:

20-kort 2200 kronor

10-kort 1300 kronor

1 gång 170 kronor.

Första gångerna kan du hyra matta men sedan är det bra att ha en egen.

Sagt om Sanayoga:

Det är aldrig för sent! När jag gick i pension, så ville jag göra något aktivt utöver promenader i skogen. Det blev yoga. Jag mår så bra av det. Känner mig starkare, rörligare, har fått bättre balans och jag blir så glad efter ett pass!!! Det enda jag ångrar är att jag inte började tidigare/ Annica Persson

Att börja med Toves/Marks yoga är något bland det bästa jag gjort. Har blivit beroende och känner mig starkare än någonsin, både rent fysiskt men framförallt mentalt. Jag har blivit klart bättre på att fokusera här och nu. Hela tiden gör jag små framsteg och har stor nytta av det i min vardag/ Susanne Rydén

Jag introducerades till Sanayoga under ett prova på pass tillsammans med Hjo velocipedklubb under hösten 2016.Det som tilltalar mig är kombinationen av styrka, balans och andning men även att man jobbar med både höger och vänstersidan av kroppen. Passen anpassar jag efter dagsformen och är helt prestationsfria. Resultatet för mig som cyklist är en starkare core och bättre hållning både på cykel och i vardagen. Sanayogan är ett lysande komplement till min träning och är lätt beroendeframkallande-:) Marcus Danielsson 

Jag har tränat väldigt mycket genom hela livet och tränat många olika saker. Men äntligen har jag hittat min grej! Sanayogan är den bästa träningen för mig. Jag får balans i kroppen och får en helt annan styrka inifrån, både kroppsligt och mentalt. Jag har hittat ett lugn och det är nog den största vinsten/ Lena Lundstedt

Naturligt Stark

Hjo Stadspark, Villa Svea 54433 Hjo

0763-16 61 82   tove@naturligtstark.se   

Hälsokliniken Svea

Du hittar oss på Facebook!