Vill du träna ute? Träna med oss!

Allmänt om våra gruppträningar

För att delta i de olika gruppträningarna utomhus  så köper du ett klippkort UTE på 10 eller 20 gånger. Dessa är personliga. Du kan då delta i vilken grupp du vill när du vill. Kortet gäller ett år från inköpsdatum. När du väljer att delta på ett pass ska du anmäla dig innan. Det gör du här på hemsidan via de knappar där det står Boka pass. Om du av någon anledning inte kan komma till bokat pass ska passet avbokas i god tid innan annars debiteras du iallafall.

Pris 

Klippkort UTE 10 gånger: 700 kronor 

Klippkort UTE 20 gånger: 1350 kronor

Klippkort Yoga 10 gånger: 1300 kronor 

Klippkort Yoga 20 gånger: 2200 kronor

Vill du använda ditt UTE-kort till yogan så går det bra. Du kryssar då två gånger istället för ett.

Naturligt Stark UTE 

Är en funktionell utomhusträning i grupp med naturen och kroppen som redskap. Vi tränar styrka och kondition, med mest fokus på styrka, utomhus året runt. Vi tränar och njuter samtidigt av frisk luft och vacker natur. Passen utmanar både vältränad och mindre tränad då man kan anpassa många av övningarna efter sin egen förmåga.

Löparkurs- för dig som inte är nån löpare! (än...)

Under hösten kommer vi återigen hålla en kurs för dig som inte ännu är någon löpare men som gärna vill bli-:)

Kursen sträcker sig över 8 veckor och vi träffas på (mestadels) söndagar kl.15-16 i Högaliden. Vi kommer att varva träning med mycket teori. Vi kommer att gå igenom löpteknik, styrketräning, hur man lägger upp sin träning på bästa sätt, hur man springer upp och nedför backar, intervallträning- hur och varför och mycket mycket mer. Vid minst ett tillfälle filmar vi varandra.

När du har gått kursen kommer du att vara starkare, du kommer att orka springa en bit (lite olika långt beroende på dina egna förutsättningar) och du kommer ha en hel del kunskap om löpning som gör det ännu roligare-:)

Pris: 1200kr

Max: 15 deltagare  (minst 6)

Sagt om löparkursen:

Jag är så glad att jag gått denna löparkurs. Har alltid gillat att röra på mig men nu har jag inte bara fått redskapen och kunskapen, utan känner mig också som en LÖPARE /Jennie Årebo 

Mycket utvecklande och rolig löparkurs för såväl nybörjaren som den som sprungit ett tag. Kursen är bred och tar upp många olika områden såsom kost, pulszoner, löpskolningsövningar, olika typer av träningspass och inte minst löpteknik som gör löpningen både effektivare och roligare. Investera i dig själv och din löpning! /Rebecka Eriksson

Kurs- Styrka för kvinnor UTE   

Denna kurs är för dig som vill bli starkare inifrån och ut. Vi tränar i en liten grupp. Vi tränar styrka, balans och rörlighet och till vår hjälp har vi ev hantlar, gummiband, utegymmet och den egna kroppen som redskap.

Gruppen är liten av en enda anledning och det är att du ska få hjälp på din nivå och med det du behöver specifikt. Du behöver inte ha tränat förut för att kunna vara med.

Kursen är för närvarande full.

Max 6 personer

Pris: 1500kr för 10ggr 

Naturligt Stark

Hjo Stadspark, Villa Svea 54433 Hjo

0763-16 61 82   tove@naturligtstark.se   

Hälsokliniken Svea

Du hittar oss på Facebook!